Nova vest
Košarka 5

7.10.2024.

11:02

Kraljevski problemi: Muke Reala pred Partizan

Košarkaška sekcija Real Madrida nije u najboljoj situaciji trenutno.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/LEONHARD SIMON

Još u najavi sezone smo napomenuli da je Real Madrid "istumbao" roster ovog leta i da ne izgledaju baš najbolje iako su pobedili Barselonu u polufinalu ACB Superkupa.

Jasno je da igraju motivisano utakmice protiv velikih klubova i rivala koji ih motivišu, da bi potom igrali finale Superkupa protiv Unikahe i to izgubili.

 


Madridski tim je, kako se spekuliše, u problemima unutar tima. Mario Hezonja nije igrao protiv Unikahe i propustio je meč u Korunji na otvaranju sezone i potom u Evroligi protiv Bajerna.

Oba meča je Real izgubio...

Da stvari budu još zanimljivije, pričalo se da je Ksaverijer Rejtan-Mejs pred otkazom i da se fizički obračunavao sa nekim od saigrača na treningu.

Fakundo Kampaco je divljao na kraju utakmice sa Bajernom i zbog toga isključen, a strahovalo se i da može da zaradi oštriju suspenziju, međutim to se verovatno i neće desiti.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Takođe kruže priče da u svlačionici ima mnogo tenzija, a sve to je "podgrejano" i nakon novog mučenja u ACB ligi. Saragosa je i te kako inferiorniji protivnik u odnosu na Real, a pobedili su ih tek u finišu sa 101:95.

Saragosa je mučila Real preko bekova, prevashodno Ej Džeja Slotera, dok je i Bojan Dubljević ponovo izgledao opasno protiv Valtera Tavaresa.

Jedini igrač koji je pokazao konstantnost za domaćina bio je Džanan Musa. On je bio dobar u gotovo svakoj utakmici sezone, a Saragosi je ubacio 18 poena uz 7 skokova i 3 asistencije.

Partizan će morati da bude oprezan jer je ranjena zver najopasnija...

 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu