Nova vest
Košarka 0

4.10.2024.

23:56

Sferopulos: "Nismo odustajali"

Crvena zvezda je uspela da ostvari pobedu u prvom meču u Evroligi, savladala je Pariz (80:77), a trener Janis Sferopulos je izneo utiske posle dramatične pobede.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/FedericoPestellini/Panoramic

Crveno-beli su do pobede došli posle preokreta, nadoknadili su -13 serijom 11:0 i u dramatičnoj penal završnici ostali koncentrisani do kraja.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Sferopulos je čestitao igračima na pobedi, nije bio zadovoljan delovima igre, ali je izuzetno ponosan što tim nije odustao.

"Želim pre svega da čestitam svojim igračima na pobedi. Nije lako bilo igrati protiv Pariza jer je on solidan tim koji ima odličan ritam. Mislim da smo dobro otvorili meč, ali nismo završili dobru drugu deonicu. Početak drugog poluvremena je bio još gori, ali je tim pokazao karakter. Nismo odustajali, borili smo se, polako se vraćali u meč i to najviše zahvaljujući pravim odlukama koje smo donosili ofanzivno i defanzivno. Na kraju smo uspeli da dođemo do prednosti od pet poena koje smo znali da održimo. Atmosfera je bila odlična, želim puno sreće Parizu koji zaslužuje da bude deo Evrolige", rekao je Sferopulos.

Zvezdu u nastavku sezone očekuje gostovanje Splitu u okviru ABA lige, a potom dočekuju Baskoniju u Evroligi.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu