Nova vest
Košarka 1

4.10.2024.

23:21

Sferopulos: "Znali smo šta da radimo"

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos oglasio se nakon pobede svog tima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Pariz u prvom kolu Evrolige rezultatom 80:77 posle napete utakmice u francuskoj prestonici.

 


Nakon pobede je Janis Sferopulos rekao:

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


"Mislim da smo pokazali karakter i igrali na pravi način. Nismo se uspaničili kada su stekli tu prednost (13 razlike). Sa sjajnim odlukama u napadu i odbrani smo smanjili zaostatak i poveli, a onda smo znali šta da radimo kako bismo kontrolisali meč i pobedili", poručio je grčki stručnjak.

Iskustvo prelomilo?

"Naravno, jer imamo te iskusne igrače sa mnogo godina u Evroligi. Oni su igrali mnogo ovakvih utakmica. Donosili smo dobre odluke i to je bilo jako bitno", kaže Sferopulos.

Samopouzdanje?

"Jeste bitno, ali ovo je duga sezona. Dobro je početi pobedom, ali ima još mnogo da se igra, ovo je maraton, tako da moramo da ostanemo fokusirani, ostanemo skromni, nastavimo da radimo naporno i da se borimo utakmicu po utakmicu. Kao što smo i počeli, tako i da nastavimo", rekao je trener Crvene zvezde.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

1 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu