Nova vest
Košarka 2

4.10.2024.

15:45

Boban Marjanović otkrio zbog čega se vratio u Evropu

Srpski košarkaš Boban Marjanović u velikom intervjuu za grčke medije otkrio je šta ga je navelo da se posle dugo godina igranja u NBA vrati na Stari kontinent.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Pre svega, briga o deci.

Marjanovićev sin će uskoro krenuti u školu i to je bio jedan od glavnih razloga zbog čega je, nakon konsultacija sa suprugom, prihvatio ponudu koju je dobio od turskog velikana.

"Odluka da se vratim više je bila odluka moje porodice, nas zajedno, jer deca rastu. Moj stariji sin će u školu naredne godine, tako da smo moja supruga i ja odlučili da je vreme da se neke stvari postave na svoje mesto, da im se daju prioriteti. U principu, želeli smo da budemo bliže kući, a Fener, koji mi je dao priliku, je možda idealna destinacija zbog blizine, zbog toga kako klub funkcioniše, same organizacije, grada, opcija koje imamo ovde i naravno mogućnosti koje imam za decu", kaže Bobi.

Do pre nekoliko nedelja nije ni pretpostavljao da će mu naredna stanica u kariejri biti Turska. 

"Nikada u životu nisam imao određen plan, u smislu da imam isplaniranu budućnost. Da ste me pre 20 godina pitali o čemu sanjam i šta su mi ciljevi, nema šanse da bih vam rekao da će mi se desiti sve ovo što mi se do sada desilo. Nikada nisam mislio da ću dostići sve ovo što sam do sada, tako da sada samo želim da nastavim da uživam u svom putovanju. Nadam se da će mi se i budućnost osmehnuti", poručio je Bobi koji bi trebalo da debituje za Fener u Evroligi u derbi meču protiv Olimpijakosa.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu