Nova vest
Košarka 33

4.10.2024.

8:46

Razočarani Marinković: "Umesto da..." VIDEO

Kapiten Partizana Vanja Marinković prokomentarisao je poraz na gostovanju Baskoniji, na premijeri sezone u Evroligi.

Izvor: Sport Klub

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Crno-beli su vodili tokom većeg dela meča, ali su na kraju posustali i izgubili 88:82 u Vitoriji.

Marinković je posle susreta istakao da je ekipa previše žurila u nekim trenucima.

"Jeftine greške smo pravili na šest razlike, ja prvi. Brzi šutevi… Umesto da igramo sa strpljenjem, da igramo pametnije i da tih šest-osam razlike imamo u svojim rukama, mi smo ‘izdivljali', počev od mene. Jeftin poraz, jeftine greške. Sreća pa je prvo kolo, pa možemo da učimo iz toga. Ništa… Mislim da smo se borili svi. Do poslednjeg šuta, jurili smo da bude što manja razlika i to je to", rekao je Marinković.

Ako volite košarkaški fantazi, imamo za vas Euroleague Selektor

Marinković je meč protiv bivšeg kluba završio sa 11 poena.

"Ekipa se bori, dobro igra odbrano. Kada svedeš bilo koga na 32 poena na poluvremenu, naročito ekipu koja ima individualce poput Hauarda, Monekea, Luvavua… To je velika stvar. Moramo da nastavimo u tom ritmu, a ne da nam se dešavaju prazni hodovi, kao protiv Spartaka u drugom poluvremenu i kao i danas. To su sve jeftine greške. Ako hoćemo nešto – a hoćemo – onda ne smemo da imamo takve greške", dodao je 27-godišnji kapiten Partizana.

Partizan u nedelju u Beogradskoj areni igra jadranski derbi sa Cibonom (18.30) u trećem kolu ABA lige, a potom sledećeg četvrtka opet gostuje u Španiji u Evoligi, Real Madridu.

Podeli:

Komentari 33

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Mask pobesneo: "OpenAI je zlo"

Ilon Mask kritkovao je OpenAI-jeve zahteve za ekskluzivnim finansiranjem nakon njihove rekordne runde finansiranja od 6,6 milijardi dolara, eskalirajući napetosti s tom kompanijom od njegovog odlaska iz nje 2018. godine.

Zimo

21:30

13 h

Novo Sport Video Menu