Nova vest
Košarka 13

3.10.2024.

19:05

"Vašington igra za mali klub u Srbiji čije ime neću ni pokušati da izgovorim" VIDEO

Iz Amerike stiže komentar koji se nikako neće svideti navijačima Partizana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaš Partizana, Dvejn Vašington, postao je deo velikog NBA trejda u kojem su Karl-Entoni Tauns prešao u Njujork, a Džulijus Rendl i Donte Divinćenco završili u Minesoti.

Vašington je prebačen u Šarlot Hornetse, dok bi Partizan, prema dosadašnjim informacijama, mogao da zaradi do milion dolara iz ovog posla, uz plan da ponovo potpiše američkog beka nakon završetka transfera.

Ovaj blokbaster trejd privukao je pažnju i izvan sportskih krugova, a posebno zanimljivo je bilo objašnjenje Kalena Honohane, popularne američke Instagram zvezde, koji je svojim komentarima razbesneo navijače Partizana.

U svom videu, Honoha je više puta nazvao Partizan "malim klubom", što je izazvalo burne reakcije među pristalicama crno-belih.

"Kako je najveći pobednik trejda, u kom je Karl-Entoni Tauns završio u Niksima, postao mali klub iz Srbije?", upitao je Honoha u uvodnom delu svog videa, aludirajući na to kako će Partizan zaraditi značajnu svotu novca u ovom poslu.

Nakon toga, Honoha je nastavio da komentariše crno-bele.

"Dvejn Vašington trenutno igra za mali klub u Srbiji, čije ime neću ni pokušati da izgovorim".

Ova izjava naišla je na oštre reakcije navijača Partizana u komentarima, koji su pokušavali da objasne Honohani veličinu i značaj njihovog kluba, a on im je odgovorio rečima:

"Partizan u poređenju sa Niksima? Mali", ali je pritom dodao da su crno-beli neverovatan klub, iako ne mogu da se mere sa NBA ekipama.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cullen Honohan (@allhailbball)


 

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu