Nova vest
Košarka 0

2.10.2024.

19:50

Obratite pažnju i na igrače ispod radara – tu je i bek Partizana

Evroliga kreće u četvrtak, a mi vam donosimo predloge koga biste mogli da uvrstite u svoj tim za prvo kolo u igri "Euroleague Selektor".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Iako je teško preporučiti igrače za uvodnu rundu, pošto verovatno ni treneri ne znaju konačan izgled svog tima, na sajtu Evrolige izneti su pojedini predlozi.

Igrajte sa nama Euroleague Selektor

Najpre se navodi ime Džordana Nvore (cena 120), košarkaša Efesa, koji ima sve što je potrebno da prijatno iznenadi navijače širom starog kontinenta.

"Uzbuđen sam zbog njega. Možda najbolji košgeter sa kojim sam igrao u Evropi do sada", kazao je za njega Šejn Larkin.

Tu je i Nadir Hifi (105), igrač Pariza, novajlije i osvajača Evrokupa prošle sezone, za koga mnogi kažu da je pariska vverzija Kajrija Irvinga.

Sterlin Braun (85) je, takođe, interesantna opcija, pošto bi kao prirodni strelac trebalo da povuče Partizan već na startu takmičenja i gostovanja Baskoniji.

Džeron Blosmogejm (75) iz Monaka važi za jednog od najkonstantnijih igrača u Evroligi, a svoju klasu pokazao je naročito u drugom delu prošle sezone.

Ne treba zaboraviti ni Sertača Šanlija (55) iz Fenerbahčea, koji bi mogao da bude interesantna opcija kao jeftin igrač za popunjavanje tima.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

To je bila "greška"

Funkcija koja se pojavila mnogim PlayStation 5 igračima i koja ih je iznervirala bila je, kako kaže Sony - greška.

B92

20:00

2 h

Novo Sport Video Menu