Nova vest
Košarka 1

2.10.2024.

13:05

Ljulj: "Cilj je da odemo na fajnal-for i pobedimo"

Bajerna u Minhenu, a o tom meču govorio je Serhio Ljulj, koji će predvoditi tim iz Madrida u novoj sezoni Evrolige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Počinjemo komplikovanom utakmicom, atmosfera u Minhenu veoma lepa. Pokušaćemo da igramo bolje od njih i da izvučemo prvu pobedu", rekao je Ljulj.

Španac koji je tri puta imao priliku da podigne pehar namenjem pobedniku Evrolige, ističe da ekipa sa velikim entuzijazmom dočekuje start takmičenja.

"To je najvažnije takmičenje, igramo protiv najboljih timova u Evropi. Tim sa velikim entuzijazmom dočekuje Evroligu. Prošle godine smo bili na korak od osvajanja trofeja i borićemo se da ispunimo naše ciljeve", istako je Ljulj i nastavio:

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

" Ovo je duga i zahtevna sezone i trudićemo se da dobro dođemo do odlučujućeg dela sezone. Svaka utakmica je važna, ali ono što je najvažnije je da dođemo do februara i marta kada se odlučuje o tituli. Cilje je da budemo na fajnal-foru i pokušamo da pobedimo".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Fudbal

Maradonino telo ide u muzej

Argentinsko pravosuđe odobrilo je prebacivanje posmrtnih ostataka Dijega Maradone, preminulog 2020. godine, u budući mauzolej, po zahtevu njegove dece, koji žele da su olakša odavanje pošte "idolu Argentine".

Beta

15:43

44 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu