Nova vest
Košarka 26

1.10.2024.

13:12

ŽOC doneo pehar na Evroliginu žurku, Teo kasni zbog čudnih blokova VIDEO

Evroliga ove sezone proslaviće 25 godina postojanja, a tim povodom napravila je i video u kome se pojavljuju košarkaši i treneri koji su obeležili takmičenja.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Evroliga koji danas imamo zvanično je zvanično startovala 15. oktobra 2000. godine kada je odigrana prva utakmica u kojoj je Real Madrid bio domaćin Olimpijakosu iz Pireja. 

Proslava godišnjice zvanično je počela objavljivanjem kratkog filma pod nazivom "Gde je zabava?“– komični omaž sa 29 aktivnih i bivših igrača i trenera.

Radnja filma smeštena je na izmišljenu zabavu povodom godišnjice, film na duhovit način prikazuje vrhunske ličnosti Evrolige koje pokušavaju da prisustvuju proslavi, ističući kako legende igre, tako i trenutne igrače koji su spremni da oblikuju budućnost lige.

Među njima je i Željko Obradović koji na žurku dolazi sa peharom Evrolige, kao najtrofejniji trener takmičenja, koji je devet puta bio na evropskom tronu.

Prethodno ga na skup zovu Dejan Bodiroga i Šarunas Jasikevičius,a od srpskih košarkašau filmu se pojavljuju Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić, koji na žurku kasni zbog "čudnih blokova".

Pogledajte kako to izgleda ceo film Evrolige.
 

Podeli:

Komentari 26

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Epidemija hakerskih napada i u Srbiji"

Američki stručnjak za borbu protiv hakera Sajmon Tejlor upozorio je na epidemiju hakerskih napada i u Srbiji i poručio da svaki pojedinac odgovornim ponašanjem može dramatično da smanji rizike od hakerskih upada i ucena.

Tanjug

12:00

3 h

Novo Sport Video Menu