Nova vest
Košarka 7

29.9.2024.

10:24

Lesor: "Partizan i PAO? Sve je drugačije"

Francuski košarkaš Matijas Lesor govorio je o ljubavi prema Panatinaikosu i Partizanu.

Izvor: Sport Klub

Srdjan Stevanovic/Starsport

Lesor je pretprošle sezone briljirao u dresu Partizana i bio jedan od najboljih igrača Evrope, da bi se zatim preselio u Panatinaikos i tu nastavio da pruža sjajne partije.

Pred početak nove evroligaške sezone, iskusni centar se prisetio vremena u crno-belom dresu.

"Jedinstveno iskustvo je igrati za Partizan, jedinstven je osećaj kako su me naterali da se osećam, način na koji su me dočekali, kao i veza koju smo imali, to je došlo prirodno. To kako su me oni voleli, a kako sam ja voleo njih, nešto je što ne mogu da ponovim", rekao je Lesor za "Sport Klub" i dodao:

"Jasno je da imam povezanost sa navijačima i ovde u Atini, ali sve je drugačije, kao što ne volite mamu i ženu na isti način, volite ih obe, ali to nije ista ljubav. Osećam veliku ljubav prema Partizanu i uvek će biti tako. Uvek će biti ljubavi između mene i njih, želim im sve najbolje".

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Novo Sport Video Menu