Nova vest
Košarka 13

28.9.2024.

17:09

"Obradović je 'gladan' – 'pucamo' na titulu Evrolige"

Košarkaš Partizana Brendon Dejvis kaže da crno-beli žele da naprave veliki rezultat u Evroligi.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Dejvis je proteklog leta pojačao crno-bele i raduje se saradnji sa Željkom Obradovićem.

"Većina trenera koje sam dosad imao su se trudili da uče od Obradovića. Išli su na njegove trenerske klinike i treninge. Pokušavali su da dobiju nešto od njega. Sada sam “na izvoru”, mogu da učim od njega direktno, a to ‘otvara oči’. Ja sam i danas neko ko proučava igru i nastaviću da učim da bi bio bolji igrač. Sjajna stvar u vezi sa njim je tih spomenutih devet titula u Evroligi. On je i dalje gladan, baš kao i mi, trudi se da osvoji i desetu, a to je nešto na šta i mi ‘pucamo’", rekao je Dejvis za "Sport Klub".

Dejvis ima funkciju zamenika kapitena.

"Ja sam jedan od lidera tima i kada je Vanja Marinković tu i kada nije, tako da je ta odluka došla prirodno. Nije previše zahtevno, treba da preuzmem Vanjine dužnosti kada nije tu, da se postaram da smo spremni i da govorim kad smo svi okupljeni", istakao je Dejvis.

Partizan sezonu u Evroligi započinje 3. oktobra, gostovanjem Baskoniji.

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

7 h

Novo Sport Video Menu