Nova vest
Košarka 0

28.9.2024.

18:22

Bobi, Džejms, Vezenkov – ko će vas skupo koštati?

Sve manje vremena je ostalo do starta nove sezone u Evroligi, pa samim tim i manje vremena za sastavlje fantazi ekipe.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Jedna novina na našem sajtu od ove sezone je i fantazi Evrolige, gde ćete moći da sastavite svoju ekipu i menjate tokom cele sezone i sa druge strane takmičite se sa svojim prijateljima. 

Od ove sezone u Evroligi, kao i prethonih sezone nastupaju pregršt kvalitetnih košarkaša, koji su već prekaljeni u ovom takmičenju, čiji start jedva čekamo. 

Pa su tako od igrača koje možete da izabere za pozicije pleja i beka, među najskupljim akvizicijama prošlogodišnji MVP Majk Džejms, koji je ostao u Monaku. Njegova vrednost je 145 poena, iza njega je Šejn Larkin koji će i ove sezone igrati za ekipu Anadolu Efesa, dok je bivši plej Crvene zvezde Fakundo Kampaco, koji će i sada igrati za Real na trećem mestu sa 135 poena. 

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Što se tiče igrača na krilnim pozicijama, tu je povratnik iz NBA lige u Olimpijakos, Saša Vezenkov koji vredi 145 poena, iza njega su Tornike Šengelija i Nikola Mirotić, koji je ostao i ove sezone u Milanu, obojica vrede 135 poena. 


Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Kada je reč o igračima na poziciji centra, tu prednjači srpski centar Boban Marjanović, koji je odlučio da se posle devet godina koliko je proveo u NBA ligi vrati u Evropu i obuče dres Fenerbahčea. Popularni Bobi vredi 145 poena, a pet manje je vrednost ljubimca grobara Matijasa Lesora, koji je prošle sezone osvojio ovo takmičenje sa Panatinaikosom, i tu je naravno i Valter Taveres iz Real Madrida. 

Kada se radi o igračima Partizana i Crvene zvezde, što se tiče bekovskih pozicija tu je na prvom mestu Karlik Džouns. Plej crno-belih vredi 120 poena iza njega je još jedan igrač Partizana Dvejn Vašington sa pet poena menja, dok istu vrednost ima Kodi Miler-Mekintajer iz Crvene zvezde. 

ABA/Dragana Stjepanović

Rokas Giedraitis je najvredniji od igrača na mestu krila ili krilnog centra, Litvanac vredi okruglo 100 poena, dok pet poena manje je procenjena vrednost Luke Mitrovića. Od igrača Partizana tu je Ajzea Majk, ali gotovo je sigurno da će on zbog povrede propustiti start nove sezone Evrolige. 

Kada pričamo o centrima, tu prednjači Brendon Dejvis iz Partizana sa 115 poena, dok Džoel Bolomboj vredi pet poena manje.

B92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

10 h

Novo Sport Video Menu