Nova vest
Košarka 6

28.9.2024.

13:35

"Zvezda ima sjajne igrače – Partizan jednog od najboljih trenera u istoriji Evrolige"

Grčki košarkaš Kostas Papanikolau govorio je o Evroligi, Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U razgovoru sa novinarima "Sportkluba" Kostas Papanikolau govorio je o Partizau, Crvenoj zvezdi, igranju u Evroligi pred beogradskom publikom...

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Svi znaju da je "Arena" u Beogradu mesto gde su tribine uglavnom pune i da je atmosfera sjajna, a kako to vidi Papanikolau?
 

"Sjajno je otići i igrati u Beogradu. To su dva tima sa sjajnim atmosferama, fantastičnim navijačima, uživanje je igrati tamo. Te dve utakmice, protiv Partizana i Crvene zvezde su mečevi u kojima možda i najviše uživam tokom sezone", rekao je Papanikolau.

Kako ocenjuje timove Zvezde i Partizana?

"Oba kluba imaju odlične sastave, moj lični utisak je da je Crvena zvezda dovela neke sjajne igrače tokom leta, biće veoma jaka u predstojećoj sezoni. S druge strane, Partizan ima jednog od najboljih trenera u istoriji Evrolige, živu legendu, kao i sjajne igrače, ali nemam trenutno sliku u glavi kako izgledaju kao tim da bih rekao šta mogu", kaže grčki košarkaš.

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

5 h

Novo Sport Video Menu