Nova vest
Košarka 0

28.9.2024.

11:20

Ništa od Reala – Miki u Bolonji

Američki košarkaš Džordan Miki vratiće se u Virtus Bolonju, kako stvari stoje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Iako se spominjalo da je Real Madrid zainteresovan za Džordana Mikija, američki krilni centar i centar će se vratiti u Bolonju i ponovo igrati za Virtus.

Luka Banki nije imao ništa protiv da Miki karijeru nastavi u drugom klubu, ali pošto nisu mogli da pronađu adekvatnu zamenu, Virtus će vratiti Mikija u sastav pred početak nove sezone u Evroligi.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Džordan Miki je igrao za Zenit, Himki, Real Madrid, odnosno Majami i Boston u NBA ligi i ovo će mu biti treća sezona u Virtusu.

Virtus je nedavno poražen u finalu Superkupa Italije od Olimpije iz Milana, a prvi meč u Evroligi igraju 4. oktobra protiv Anadolu Efesa.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

3 h

Novo Sport Video Menu