Nova vest
Košarka 1

27.9.2024.

12:39

Krećemo! Igrajte sa nama Euroleague Selektor

Nova sezona Evrolige samo što nije krenula. Takmičenje koje iz godine u godinu privlači sve više pažnje ove jeseni, čini se, biće zanimljivije neko ikada ranije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92 sport

Naši "večiti rivali" deluju nikad spremniji da nam donesu spektakularne nastupe i sigurni smo da ćete pažljivo pratiti naše prenose utakmica uživo, analize, intervjue i sve ostalo što smo sam spremili.

A spremili smo vam i nešto posebno. Ove sezone počinjemo i da se igramo zajedno.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Iskombinovali smo najbolje elemente naših fudbalskih fantazija i našeg tradicionalnog, košarkaškog Virtuelnog selektora kako bismo vam doneli potpuno novo iskustvo igranja na B92.sport.

Euroleague Selektor vam donosi priliku da postanete selektor sopstvenog košarkaškog tima sastavljenog od najboljih igrača Evrolige i takmičite se sa prijateljima i ljubiteljima košarke iz Srbije i regiona.

Kako se igra Euroleague Selektor?

B92.sport

Euroleague Selektor je fantazi igra u kojoj birate igrače iz klubova koji učestvuju u Evroligi, sastavljate svoj tim i osvajate bodove na osnovu učinka svojih izabranih igrača u stvarnim utakmicama.

Svaki vaš igrač osvajati će bodove na osnovu učinka na terenu – broj poena, skokova, asistencija i drugih statističkih parametara.

Ali pazite! Loša igra donosi negativne bodove, pa će izbor prave postave biti ključan za uspeh!

Detaljna pravila pročitajte OVDE.

Napravimo zajedno najbolji košarkaški fantazi

 
B92.sport

Posetite našu platformu, registrujte se i kreirajte svoj tim. Igra je potpuno besplatna, a sve što vam treba je ljubav prema košarci i strast za takmičenjem!

Budući da je igra u beta verziji, imaćete priliku da učestvujete i u njenom unapređenju. Zbog toga, svaka vaša povratna informacija je dragocena!

Pomozite nam da unapredimo igru, prijavite eventualne greške i zajedno kreirajmo najzabavniji fantazi. 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Srpski fudbal

"Imamo potrebu za bodovima"

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da njegova ekipa ima težak raspored i potrebu za bodovima u predstojećoj utakmici protiv Radničkog 1923, u okviru desetog kola Super lige Srbije.

Beta

13:41

30 min

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

19 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Novo Sport Video Menu