Nova vest
Košarka 1

24.9.2024.

22:52

Tobi heroj Gran Kanarije – Trentu malo 32 poena Forda koji je promašio samo jednom!

Košarkaši Gran Kanarije pobedili su Trento rezultatom 84:81 u prvom kolu Evrokupa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Evrokup je i zvanično počeo i u prvom kolu smo već imali poraz srpskog trenera Nenada Čanka na teškom gostovanju u Ankari.

U drugom terminu smo videli dramatičan susret u Španiji koji je rešen u finalnim momentima kada je na trojku Patrika Beverlija svojom trojkom odgovorio Adam Hanga, dok je Gran Kanarija pobedila Trento.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Trento je igrao na krilima sjajnog Džordana Forda koji je imao samo jedan promašaj i pogodio bitan koš za 80:78, a onda je usledila dvojka Majk Tobija posle ofanzivnog skoka čime je i direktno pomogao ekipi da pobedi Trento kada je bilo 82:78.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Majk Tobi sa 20 poena i 8 skokova, dok je 12 imao Džon Šurna, a 11 i 6 skokova Karlos Alosen.

U redovima Trenta, videli smo Džordana Forda koji je ubacio 32 poena uz 14/15 iz igre! 11 poena je imao Džordan Bej, dok je 9 poena imao Entoni Lemb uz po 4 skoka i asistencija.


Standings provided by Sofascore

 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Boks

"Revanš? Ko plati više"

Engleski bokser Danijel Duboa, koji je u subotu pobedio Entonija Džošue i zadržao titulu u teškoj kategoriji, izjavio je da bi voleo revanš protiv Džošue ili Oleksandera Usika.

B92.sport

23:45

1 h

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

17 h

Novo Sport Video Menu