Nova vest
Košarka 0

24.9.2024.

22:20

Laso želi Tavaresa: "Doveo bih ga pre svih"

Pablo Laso, trener Baskonije, još jednom je podsetio koliko ceni Valtera Tavaresa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pablo Laso je ovog leta napustio klupu minhenskog Bajerna i stigao u Baskoniju gde je već bio kao igrač od 1984. do 1995. godine.

Laso se vraća u ACB ligu i tamo će voditi ekipu protiv Real Madrida, klub sa kojim je imao mnogo uspeha od 2011. do 2022. godine, a protivnik će mu biti i Valter Edi Tavares koga Pablo Laso mnogo ceni.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


"Da mogu da potpišem bilo kog igrača na svetu, doveo bih Tavaresa. Nismo u NBA, da jesmo imao bih drugi izbor, ali u Evropi je Tavares neko ko najbolje poznaje košarku i zato bih ga birao pre svih drugih", rekao je Laso.

Tavars ima 32 godine i u Real Madridu je od 2017. godine i za to vreme ima dve titule šampiona Evrolige, tri puta je bio najbolji defanzivac i jednom je bio MVP F4, dok je najbolji bloker u istoriji Evrolige i ima četiri šampionske titule u ACB ligi.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Boks

"Revanš? Ko plati više"

Engleski bokser Danijel Duboa, koji je u subotu pobedio Entonija Džošue i zadržao titulu u teškoj kategoriji, izjavio je da bi voleo revanš protiv Džošue ili Oleksandera Usika.

B92.sport

23:45

43 min

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

16 h

Novo Sport Video Menu