Nova vest
Košarka 0

21.9.2024.

14:20

Veliki poduhvat Panatinaikosa vredan 18 miliona evra

Košarkaši Panatinaikosa i navijači ovog kluba imaće u predstojećoj sezoni potpuno novi ugođaj tokom mečeva u kultnoj atinskoj hali.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Šampion Evrolige trenutno je fokusiran na 6. tradicionalni turnir "Pavlos Janakopulos" koji startuje u subotu na otvorenom, na drevnom stadionu "Panatinaiki", utakmicama Anadolu Efes - Makabi i PAO - Partizan, ali se veliki posao za narednu sezonu obavlja i u "OAKA" Areni.

Tamo se privode kraju radovi na renoviranju ove hale vredni preko 18 miliona evra.


PAO je nedavno podelio sa pratiocima na svojim društvenim mrežama snimak na kojem se može videti "novo ruho" hale koja je, pored ostalog, u potpunosti presvučena u zelenu boju.

To je samo deo onoga što će navijači atinskog kluba imati priliku da vide od promena u odnosu na prethodnu sezonu.

Njatraktivnija novina ipak je sam teren, koji je postavlja ovih dana, i biće zaista nešto što je do sada retko viđeno u evropskoj košarci - u pitanju je LED teren.

PAO nije prvi klub koji je instalirao teren koji je zapravo jedan veliki ekran, ali to je uradio među prvima, i ova investicija vredna 3,2 miliona evra Atinjanima će doneti potpuno novu dimenziju planiranja marketinških akcija. 

Takođe, nova podloga pogodovaće i igračima jer je prijatnija za igru i kako kažu stručnjaci, manja je mogućnost povreda na ovakvom terenu nego na tradicionalnom parketu.

Kako će to sve izgledati uz punu halu, buku navijača kada krene sezona, možemo samo da zamislimo.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

ABA

Megina poruka pred start sezone: "Tradicionalno..."

Izuzetno bitna utakmica za oba tima na otvaranju nove sezone ABA lige. Biće nam potrebno puno koncentracije i energije da bismo pobedili na teškom terenu u Novom Mestu, izjavio je trener Mege Marko Barać uoči meča sa Krkom u prvom kolu nove sezone u regionalno

Tanjug

16:23

30 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu