Nova vest
Košarka 1

21.9.2024.

9:02

"Grobari", spremite se za spektakl pred 40.000 gledalaca

Košarkaši Partizana će u subotu uveče odmeriti snage sa Panatinaikosom u Atini pred oko 40.000 gledalaca.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ORESTIS PANAGIOTOU

Crno-beli će večeras (subota) od 21 sat igrati sa Panatinaikosom u okviru turnira "Pavlos Janakopulos", a meč ćete moći da pratite uz B92.sport LIVE BLOG.

Partizan je u petak u meču zatvorenog tipa protiv Efesa poražen sa pola koša razlike, a turski tim će se na istom turniru sastati sa Makabijem nešto pre duela srpskog i grčkog tima.

Očekuje se spektakularan ambijent na stadionu "Panatinaiko" (odnosno Kalimarmaro) koji se nalazi na otvorenom, a gledalaca će biti, procenjuju tamošnji mediji, oko 40.000.

"Ovaj turnir je nešto veoma slično onome što smo mi organizovali pre godinu dana sa Fuenlabradom na Tašmajdanu. Bila je divna atmosfera i ceo svet je video taj spektakl. To je bilo zaista nešto posebno. Mislim da je ono što smo mi razradili pre godinu dana sada inspirisalo druge klubove da urade nešto slično. I zbog toga smo ponosni jer smo napravili prvi korak ka organizaciji utakmica na otvorenom", rekao je Željko Obradović.

* Scena spremna za Partizan – ovako izgleda teren na drevnom stadionu VIDEO

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Zabranjeno

Ukrajina zabranjuje upotrebu aplikacije za razmenu poruka Telegram na službenim uređajima koje koriste državni zvaničnici, vojno i drugo osoblje od ključnog značaja.

Tanjug

9:51

1 h

Novo Sport Video Menu