Nova vest
Košarka 4

20.9.2024.

12:00

Obradović: "U Atini se ne osećam kao gost"

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na konferenciji za medije pred tradicionalni turnir Pavlos Janakopulos koji se igra u Atini.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Na ovom turniru će sem crno-belih učestvovati i ekipe Anadolu Efesa, Makabija i Panatinaikosa koji će biti domaćin ovog turnira.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Želeo bih da se zahvalim na pozivu. Svi znate za moj odnos sa Pavlosom (Janakopulosom) koji mi je mnogo pomogao, bio mi je pravi učitelj, jedna od najboljih osoba koju sam upoznao u životu. Čestitke još jednom Panatinaikosu na sjajnoj sezoni, takođe želeo bih da poželim sreću Efesu, Makabiju i Panatinaikosu u nastupajućoj sezoni. Atina je moj grad, ne osećam se ovde kao gost", rekao je Željko Obradović.

Partizan će se prvo sastati sa ekipom Anadolu Efesa u utakmici koja će se odigrati iza zatovrenih vrata, a u subotu ih očekuje pravi spektakl, jer će protiv Panatinaikosa odigrati utakmicu na otvorenom, tačnije na čuvenom stadionu Panatinaiko, koji čak bio upotrebljen za potrebe Olimpijskih igara još 1896. godine, a sada je revitalizovan za potrebe ovog meča.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu