Nova vest
Košarka 38

16.9.2024.

13:00

"Madar žali što je napustio Partizan"

Poznati izraelski košarkaški trener Pini Geršon misli da Jam Madar žali što je otišao iz Partizana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Madaru ne cvetaju ruže od odlaska iz Beograda, pošto se nakon toga nije naigrao u Fenerbahčeu.

Iako je imao okej tretman kod Dimitrisa Itudisa, kod Šarunasa Jasikevičusa je potpuno ispao iz rotacije, a zatim se preselio u Bajern Minhen.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Međutim, ni kod Gordona Herberta deluje kao da neće imati neku preterano bitnu ulogu, misli Geršon.

"Kada je Madar bio na terenu, Makabi je napravio seriju 12:0 i odmah je izašao iz igre. Ne računa na njega kao igrača u rotaciji, već kao dopunskog. Da li je ulazak u igru kao deveti, na pet minuta, igranje u Evroligi? Ne", izjavio je Geršon u podkastu "Geršon i prijatelji".

Iskusni izraelski stručnjak sa dve Evrolige u svojim vitrinama mišljenja je da njegov sunarodnik nije trebalo da odlazi od Željka Obradovića.

"Ne znam koje je opcije imao, ali danas, po mom mišljenju, žali što je napustio Partizan. Fener je imao sve zvezde i bio je preveliki za njega, nisu računali na njega. To mogu i da razumem, imali su velike ambicije. Ali, ako ne igraš u Bajernu, ne znam koliko će to trajati", podvukao je Geršon.

Nakon pomenutog meča protiv Makabija, Bajern je odigrao i priajteljski duel sa Panatinaikosom koji je izgubio sa 86:69, a Madar nije ulazio na parket.

Podeli:

Komentari 38

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu