Nova vest
Košarka 42

15.9.2024.

9:11

"Panter je pokopao Partizan" – reagovao i Anđušić VIDEO

Ranko Velimirović, bivši crnogorski košarkaš, izjavio je da je odlazak Kevina Pantera iz Partizana u Barselonu zapravo bila dobra stvar za crno-bele.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Gostujući u podkastu "Jao Mile", Velimirović je uporedio Pantera sa Karlikom Džonsom.

"Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki", rekao je Velimirović i dodao:

"Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou."

Snimak njegove izjave je ubrzo krenuo da kruži društvenim mrežama, a među onima koji nisu bili saglasni sa Velimirovićem je i doskorašnji Panterov saigrač Danilo Anđušić.

"Dajte ljudi, a najbolja partija možda ikada u majstorici, finale ABA lige? Samo jedna od, a najvažnija", napisao je Anđušić.

Podeli:

Komentari 42

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu