Nova vest
Košarka 69

14.9.2024.

9:45

"Kevin Panter je pokopao Partizan, dobro je što je otišao" VIDEO

Ranko Velimirović, bivši košarkaš, oštro je kritikovao bivšeg kapitena Partizana Kevina Pantera.

Autor: B92

B92
B92
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ranko Velimirović je novi gost podkasta "Jao Mile" i veliku pažnju su privukle njegove kritike prema Kevinu Panteru bivšem igraču i kapitenu Partizana.

Velimirović je počeo priču o plejmejkeru Karliku Džonsu.

"Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki", rekao je Velimirović.

Mile Ilić, autor podkasta, prekinuo je kritike i rekao da stvari baš i nisu takve i da nije u redu da ga tako kritikuje, pa je Ranko Velimirović nastavio.

"Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou", kaže Velimirović.

Kevin Panter je u Partizan došao iz Olimpije Milano 2021. godine i brzo imenovan za kapitena crno-belog tima, a ovoga leta je napustio Beograd i otišao u Barselonu.
 



 

Podeli:

Komentari 69

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu