Nova vest
Košarka 4

11.9.2024.

21:57

"Bilo mu je teško kada je odlazio iz Partizana"

Kifer Panter rođeni brat bivšeg kapitena Partizana Kevina Pantera otkrio je koji mu je savet dao stariji i iskusniji brat koji već ima dugogodišnji staž na evropskoj sceni.

Izvor: Meridian sport

foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"To što je Kevin postigao je sjajno. Gledao sam kako ide svojim putem, korak po korak. Razumem koliko je teško sve to ostvariti. Krenuti iz mesta odakle mi dolazimo i dovesti igru na ovaj nivo. Definitivno ću koristiti to kao primer onoga što ja mogu da uradim. Da nastavim da se borim, da napredujem svake godine.“

Mlađi Panter je potom rekao koji je savet dobio od Kevina. 

"Samo budi svoj. Ako ne krene dobro, drži glavu gore, ne plaši se da budeš to što jesi. Rekao mi je da idem dan po dan i da se ne plašim da prihvatam različite stvari“, otkrio je Kifer u razgovoru za Meridian sport. 

Kifer je sada postao novi član ekipe Slobode iz Užica, dok je pre toga igrao u Bosni i Hercegovini, ali nije često dolazio u Beograd. 

"Samo jednom sam bio u Beogradu. Tada je bio Kup u Nišu, sećam se, igrali su protiv Crvene zvezde. Ali, nisam bio na utakmicama. Nisam stizao, sezona je bila u toku, mi smo igrali naše mečeve. Malo mi je žao zbog toga. Voleo bih da vidim makar jedan meč Partizana.“

Panter je govorio o odlasku starijeg brata iz Partizana u Barselonu. 

"Iskreno, bilo mu je veoma teško kada je odlazio. Ipak je veliki deo njegovog srca u Beogradu. Nije bilo lako, ali posle razgovora sa trenerom bio je miran. Tokom prethodne tri godine cela porodica je bila super ponosna na njega, na sve što je postigao. Očekivali smo to, jer smo znali koliko je veliki radnik, koliko je posvećen tome“, zaključio je priču Kifer Panter.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu