Nova vest
Košarka 9

10.9.2024.

18:45

"Ne razmišljamo o Petruševu"

Pomoćnik Janisa Sferopulosa Vasilis Jorgotelis je razgovarao sa veb radijom KS Grčke (EOK) i dotakao se situacije sa Filipom Petruševim.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Crvena zvezda u ovim momentima snage odmerava sa Olimpijakosom u Pireju, a Jorgotelis je objasnio situaciju sa Filipom Petruševim.

"Početkom leta kad smo gradili spisak on nam je okupirao misli. Pošto nije pronađena zlatna sredina da dođe, da li potpuno ili na pozajmicu, nismo tu opciju držali kao nešto što je izvesno. Trenutno ne razmišljamo o tome, pokušavamo da pripremimo tim kao da Petrušev neće biti deo njega, ali bi njegov dolazak svakako bio dodatni kvalitet", rekao je Jorgotelis.

Prokomentarisao je i remont Partizana pred novu sezonu, rekavši da su prošlogodišnji neuspesi i te kako imali uticaja.

"I to je bio razlog. Derbiji u Srbiji su kao u Grčkoj. To je nešto što ih je očigledno nateralo da potpuno promene spisak i odu na nešto potpuno novo i drugačije u odnosu na prošlu sezonu. Trudim se da ne razmišljam toliko o tome šta drugi ljudi rade. Želim da verujem da smo „izgradili“ jak tim, koji ako bude igrao kako želimo, mogli bismo da ostvarimo svoje ciljeve. Trenutno smo usredsređeni na ono što radimo i kako ćemo da radimo što je moguće bolje", zaključio je Jorgotelis.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

2 h

Novo Sport Video Menu