Nova vest
Košarka 21

10.9.2024.

16:10

Panter na jedno pitanje nema odgovor: "Tu su i neke stvari koje nemaju veze sa košarkom"

Novi košarkaš Barselone Kevin Panter je u razgovoru za klupsku televiziju govorio o mnogim temama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Bivši košarkaš Partizana i prvotimac Barselone Kevin Panter je govorio o ciljevima u novoj sezoni.

"Želimo osvojiti Evroligu, Endesa ligu i sve ostale moguće trofeje u takmičenjima čiji smo deo. Gde sam god igrao velikim delom sam bio uspešan. Želim da napredujem kao osoba, kao igrač i da svakim danom budem sve bolji. To je za mene najveća stvar", istakao je bivši kapiten crno-belih.

Na jedno pitanje nije imao odgovor.

"Kada sam bio mlađi, moj san je bio zaigrati u NBA ligi. Kada odrastate u Americi, to je sve o čemu se priča na čemu se radi i o čemu se sanja. Da li je NBA liga sada moj san? Da budem potpuno iskren, zaista ne znam. Trebalo bi da jeste, ali kako vreme prolazi sazrevate i na neke stvari gledate drugačije. Promenilo se mnogo toga. U jednom trenutku shvatite i neke stvari koje uopšte nemaju veze sa košarkom", objasnio je Panter.

Saigrače i te kako poznaje, te tu nema problema.

"Igrao sam protiv njih toliko puta, nije bilo teško uklopiti se. Lako je komunicirati s njima i nema problema. Na nama je da sada shvatimo da smo svi deo jedne celine i na tome treba da radimo", zaključio je Panter u razgovoru za klupsku televiziju.

Podeli:

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

2 h

Novo Sport Video Menu