Nova vest
Košarka 23

8.9.2024.

20:48

Željko Obradović: "Kad ponovite jednu laž mnogo puta..." VIDEO

Trener Partizana Željko Obradović je gostovao u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić", gde je govorio o mnogim aktuelnim temama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Jedno od pitanja koje je izazvalo pažnju bilo je vezano za priče o tome da je Obradović ranije trenirao ekipe sa najvećim budžetima.

"Ja sam samo jedne godine trenirao tim sa najvećim budžetom, ali nikad posle toga. To je priča koja se priča, ali to nije tako. Kad ponovite jednu laž mnogo puta, a da ne pričam o propagandi, i tako dalje… Nemam ja nikakav problem sa tim, lako se uđe na sajt i pogleda", jasno je odgovorio Obradović.

Takođe, iskoristio je priliku da pohvali verne navijače Partizana.

"Ovo takmičenje je fenomenalno, gde igra svako sa svakim, ali naši navijači ne kupuju karte zbog protivnika, nego zbog nas. To je ono što je najvažnije", poručio je Obradović.

Istakao je i da smatra da i Partizan i Zvezda mogu daleko ove sezone.

"Ja mislim da i Zvezda i Partizan mogu mnogo. Nikakvu dilemu nemam u tom smislu. Ni Zvezda, ni Partizan nemaju prava od TV prenosa, pa moramo da platimo da bismo igrali Evroligu. Jedan dobar igrač košta milion-dva miliona evra, a jedan igrač može da vam promeni sezonu. Ali, najveći budžeti nisu uvek presudni. Ne osvajaju titule uvek timovi sa najvećim budžetima. I u tom smislu smatram da i Zvezda i Partizan mogu mnogo", rekao je Obradović u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić".
 

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

10 h

Novo Sport Video Menu