Nova vest
Košarka 24

8.9.2024.

9:02

Lesor o pojačanjima, pa poručio: "Partizan mnogo volim"

Francuski centar Matijas Lesor govorio je o novim pojačanjima u Panatinaikosu i Olimpijakosu, a pričao je i o Partizanu.

Izvor: Basketball Sphere

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Matijas Lesor je u Srbiji igrao za Crvenu zvezdu i Partizan, a posebno ga emocije vežu za crno-beli tabor odakle mu je karijera krenula uzlaznom putanjom i sada je član Panatinaikosa.

On je u razgovoru za "Basketball Sphere" govorio o pojačanjima u Panatinaikosu, Olimpijakosu i dotakao se Partizana.

"Maltene nova ekipa, imamo nekoliko novih igrača pa je sve drugačije u odnosu na prošlu sezonu. Sve je to izazov za ekipu, moramo da se borimo za minute. Džedi Osman je sjajan i nadam se da će se pokazati kao veliko pojačanje", rekao je Lesor, a pored Osmana su stigli Omer Jurceven i Lorenzo Braun.

Panatinaikosov najveći rival, Olimpijakos, doveo je Sašu Vezenkova, Tajlera Dorsija, Evana Furnijea...

"Olimpijakos je imao sjajno leto u smislu pojačanja i lično su shvatili naše osvajanje Evrolige i šampionata Grčke pa su zato pojačali ekipu najbolje što su mogli. Videćemo kako će se razumeti, posebno sa Jorgosom Barcokasom", poručio je Lesor.

Neizbežan deo razgovora bio je vezan za Partizan.

"Partizan je tim koji mnogo volim i želim im sve najbolje, ali da ne budu volji od nas. Imali su zanimljivo leto i doveli neke interesantne igrače pa sad imaju i šut i plejmejking i kreativnost i odbranu. Sve je lepo posloženo pa mislim da mogu da pobeđuju i da će kliknuti. Videćemo kako će Željko Obradović sve da adaptira na svoj sistem. Moj brat Frenk Nilikina je tamo i želim mu sve najbolje", rekao je francuski centar.


 

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

7 h

Novo Sport Video Menu