Nova vest
Košarka 7

4.9.2024.

20:47

"Mrzeo sam da čuvam Tea; Nedović? Sigurno mi je nešto prvi rekao" VIDEO

Ajzea Kenan, košarkaš Crvene zvezde, govorio je o predstojećoj sezoni tog kluba u koji je stigao ovog leta.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
KK Crvena zvezda

"Ovde sam tek nedelju i po. Bilo je dobro. Navikavam se na momke, trenera... Kao što ste rekli, navijači voze ovaj autobus. Zahvalan sam na dobrodošlici. Jedva čekam da počnem", rekao je Kenan i osvrnuo se na ciljeve:

"Da idemo utakmicu po utakmicu, da pobeđujemo. Zato sam ovde. To trener želi da uradi. Uspeo je da spoji određene deliće kako bi to omogućio."

Da li je tražio savet od Igora Kokoškova sa kojim je sarađivao u Arizoni.

"Nisam, nisam. Nismo pričali od kako sam bio u Finiksu. On je bio dobar trener za mene. Gajimo izuzetno poštovanje jedan prema drugom", kratko je poručio Amerikanac.

Janis Sferopulos ga je ubedio da je Zvezda tim za njega.

"Trener je puno pričao sa mnom. Kako želio da izgradi tim i koja su njegova očekvianja. To se poklopilo sa mojim ciljevima. Želim da pobeđujem. Ubedio me je u stvari koje želi da uradi. Odradio je dobar posao u sklapanju tima i hemije među igračima", otkriva Kenan.

Postoje i igrači za koje mu je drago što mu više nisu rivali.

"Mrzeo sam da branim Tea. Sada igram sa njim, to bi moglo da bude zabavno. Jago, Kodi, sjajni plejmejkeri. Nedović može da postiže poene kao i ja", ističe Kenan i osvrće se na period u Uniksu tokom kog je na jednom meču imao žustru razmenu reči sa upravo Nedovićem:

"To je deo igre. To me motiviše. On je dobar igrač. Siguran sam da mi je on prvi rekao nešto. Ja nikad ne počinjem, uglavnom se trudim da završim. On je sjajan momak. Sigurno mi može pomoći."

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu