Nova vest
Košarka 28

25.8.2024.

16:49

Bonga: "Bićemo spremni da zajedno idemo u rat" VIDEO

Novi košarkaš Partizana Isak Bonga očekuje mnogo od crno-belog tima u predstojećoj sezoni.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Željko Obradoivć napraio je veliki remont, doveo je 14 novih igrača, dok je od prošle sezone ostao samo Balša Koprivica.

"Prvo moramo prvo da se upoznamo, da shvatimo šta ko od nas voli, a šta ne. Da naučimo jedni o drugima i sve ostale stvari. Na okupu imamo grupu sjajnih momaka. Posle nekoliko dana rada, bićemo spremni da zajedno idemo i u rat", rekao je Bonga za TV Partizan.

Partizan je prošle sezone ostao bez Top 8 u Evroligi, a to je jedan od ciljeva ove sezone.

"Uvek je prvi cilj doći do plej-ofa. Onda ćemo da gledamo dan po dan.Plan je da igramo jako u svakoj utakmici. Imamo igrače koji imaju veliku širinu, u odbrani i napadu, što će značiti mnogo preuzimanja, gde će biti važna komunikacija. Ono što navijači mogu da očekuju od nas, pa i od mene, jeste da ćemo igrati snažno u svakoj utakmici i da ćemo uraditi sve što je potrebno da bi tim pobedio".

Bilo je reči i o Crno-beloj simfoniji, kada je Partizan zvanično predstavio tim.

"Nikad pre nisam doživeo ništa slično i samo nam je pokazalo u šta se upuštamo. U pozitivnom smislu. Bilo je sjajno videti tako nešto, kao neki mali koncert, na kome su svi pevali sve vreme, svi su bili jako emotivni u vezi sa svim. Neverovatno", rekao je Bonga.

“Do sada sam bio sa druge strane, ali sada sam deo toga. Biće sjajno imati takvu podršku na svojoj strani. Biće kao neki energetski “bust”, svaki put kada izađemo na teren, da budemo svesni da predstavljamo takav klub", zaključio je Bonga.

Podeli:

Komentari 28

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Fašisti"

Vlasnik platforme X (Twitter) Ilon Mask nazvao je australijsku vladu "fašistima" zbog predloženog zakona kojim se kažnjavaju kompanije društvenih mreža koje ne sprečavaju širenje dezinformacija.

Tanjug

9:52

56 min

Novo Sport Video Menu