Nova vest
Košarka 13

22.8.2024.

8:51

Saga se nastavlja: Naneli bio uključen u još jedan incident?

Saga na relaciji Partizan – Džejms Naneli dobila je novi nastavak.

Izvor: Basketnews

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

U celu priču uključio se Basketnews, koji je doneo neke nove navode.

Prethodnog dana prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović oglasio se o košarkašku koji je minule sezone nosio dres crno-belih.

Naneliju je istekao ugovor u junu, klub se do srede nije oprostio od njega.

"Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", objasnio je Mijailović.

Brzo je reagaovao američki košarkaš na izjavu Mijailovića.

"Oh, ovo je kleveta jer sam delovao u samoodbrani. Ostoja hajde sada, hadje da ne pričamo o timskim pravilima i propisima. Ne možete ovo da kažete, a da mi ne plaćate na vreme dve godine, pretpostavljam da pravila i ugovor važe samo ako ih igrači ne poštuju? Zaustaviću se ovde", napisao je Naneli na društvenim mrežama, koji još uvek nema angažman.

Litvanski portal Basketnews stupio je u kontakt sa Partizanom i iz kluba dobio sledeće informacije:

“Kontaktirali smo sa Partizanom za komentar, a klub je potvrdio da je Naneli primio svoje zarade u celosti i da je jedini izuzetak kazna za koju je dobio tokom poslednjeg mesec prethodne sezone”, piše litvanski sajt.

Ovaj portal navodi, pozivajući se na svoje izvore, da je Naneli u prethodnoj sezoni bio ukjučen u "barem još jedan fizički sukob”.

Kako prenosi Basketnews, Naneli je pomračenje uma imao i na jednoj evroligaškoj utakmici, kada u poluvremenu nije mogao da svalada emocije.

Ne navodi se o kojoj se utakmici  je reč, kao ni sa kim je Naneli bio u spomenutom fizičkom sukobu.

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

Lige petice

Udarac za Real Madrid

Fudbalski klub Real Madrid saopštio je da je marokanski plejmejker ​​Brahim Dijas povredio mišić u subotu tokom utakmice protiv Real Sosijedada i da neće moći da izlazi na teren nekoliko nedelja.

B92.sport

15:50

15 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu