Nova vest
Košarka 21

21.8.2024.

15:17

Konačno: Partizan se zvanično oglasio o Naneliju

KK Partizan je na društvenoj mreži "X" objavio kraj saradnje sa Džejmsom Nanelijem.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Ono što se manje-više znalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Nakon dve godine, Džejms Naneli više nije košarkaš Partizana, potvrdio je klub na društvenim mrežama.

"Nakon dve sezone u crno-belom dresu, Džejms Naneli od naredne sezone neće igrati za KK Partizan. Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije Kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona! Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere!", napisali su crno-beli na društvenoj mreži "X".

Podsetimo, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je gostujući u "Jutru" na Prvoj govorio o Amerikancu.

"Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", objasnio je Mijailović.

Džejmsu Naneliju je istekao ugovor u junu, klub se do danas nije oprostio od njega, a Amerikanac i dalje nema angažman, iako su za njega interesovanja iskazivali Virtus i Milano.
 



 

Podeli:

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu