Nova vest
Košarka 11

21.8.2024.

10:50

Ostoja Mijailović otkrio šta se dešava sa Nanelijem

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović se dotakao slučaja Džejmsa Nanelija i kluba iz Humske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Džejmsu Naneliju je istekao ugovor u junu, klub se nije oprostio od njega, a Amerikanac i dalje nema klub, iako su za njega interesovanja iskazivali Virtus i Milano.

Bivši košarkaš Partizana je na društvenoj mreži "X" u nekoliko navrata slao zagonetne poruke, a Mijailović je za TV Prva sada objasnio njegov slučaj.

"Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", objasnio je Mijailović.
 

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu