Nova vest
Košarka 2

20.8.2024.

18:21

Džons: "Zbog toga sam došao u Partizan" VIDEO

Novi košarkaš Partizana Karlik Džons izjavio je da je veoma uzbuđen pred početak nove sezone s crno-belima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dejana Popović/B92.sport

Ekipa Željka Obradović ovog utorka zvanično je počela pripreme za novu sezonu, a prvi trening je imala u Maloj areni.

"Osećaj je sjajan, nemojte me pogrešno shvatiti, posle leta sam malo umoran, ali dobio sam enegriju čim sam video svoje saigrače. Veoma sam uzbuđen", rekao je Džons.


Iz opravdanih razloga nije bio na "Crno-beloj simfonji", gde je predstavljen novi tim Partizana.

"Žao mi je što sam propustio, izvinjavam se navijačima. Drago mi je da sam ovde, osetio sam ljubav koju su saigrači dobili i to je lepo videti. Uzbuđen sam zbog toga. Dobro sam se uklopio, biće mi potrebno dva ili tri dana, ali spreman sam za novog poglavlje u karijeri."

Upitan je i šta očekuje od saradnje sa Željkom Obradovićem.

"Pričao sam sa trenerom, pokušavajući da vidim svoju ulogu. Rekao mi je da budem ono što sam tokom karijere, da budem lider, plejmejker, da budem po celom teren, da učestujem u svim fazama igre. Zbog toga sam došao. U novom sam okruženju, sa novim stručnim štabom, saigrčima. Uzbuđen sam da dam sve od sebe za saigrače."

Pričao je i o svojim partijama protiv Srbije i SAD na Olimpijskim igrama u dresu Južnog Sudana. 

"Bilo je lepo biti deo Olimpijskih igra. Ekipa Srbij nije na istom nivou kao SAD, onda je nešto najbliže njima, veći hajp je bio protiv SAD i uzbudljiva utakmica. U poslednjoj četrvtini protiv Srbije pogledao sam navijače, svi su pevali i skakali. Volim takav ambijent. Uzbuđen sam i zbog toga, video sam da je i na Partizanovim utakmicama takva atmosfera", poručio je Džons.

Izvor: b92.sport

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu