Nova vest
Košarka 1

20.8.2024.

21:50

Bajern najavio velike promene za Evroligu

Košarkaši Bajerna će igrati u drugačijem okruženju u sezoni 2024/25.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
PT/B92

BMW Park, dom košarkaša Bajerna, biće opremljen LED tehnologijom pa će na veoma interesantnom parketu igrati domaće utakmice.

Bajern je i zvanično objavio da je instalacija LED sistema već krenula i da će uskoro sve biti atestirano i završeno, a partnerstvo sa ASB Glass Floor traje do 2030. godine.

"Veoma mi se dopao video parket prošle godine, mogao bih da se naviknem na to, sjajno iskustvo", rekao je Andreas Obst.

Panatinaikos je takođe najavio da će prvu utakmicu Evrolige igrati na LED parketu, a to smo prvi put videti na Svetskom prvenstvu u ženskoj košarci za igračice mlađe od 19 godine u Vizink Centru u Madridu.

Beograd je na takav način organizovao FIBA Ligu šampiona, tačnije završni turnir u Areni 2024. godine, a NBA je na Ol Star vikendu u Indijani takođe imala LED sistem na parketu.
 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

16 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Novo Sport Video Menu