Nova vest
Košarka 8

19.8.2024.

20:29

"Svaki put su mi pošle suze, iako važim za čoveka koji ima tvrdo srce"

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, obratio se navijačima i prisutnima tokom crno-bele simfonije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je tim za narednu sezonu predstavio događajem u MTS dvorani, gde su navijači pozdravili trenera Željka Obradovića i njegovu novu četu.

Predsednik Partizana se zatim svima obratio.

"Pažljivo sam ovaj film pogledao nekoliko puta, svaki put su mi pošle suze, iako važim za čoveka koji ima tvrdo srce. Ovom sezonom ulazimo kao klub koji navršava 80 godina od osnivanja. Sledeće godine je osam godina od kad sam na čelu kluba. To je najlepših i najtežih mojih osam godina u mom životu.

Prošla sezona nije bila dobra rezultatski, to znamo. Zato smo zamenili ekipu, naša ekipa je skoro potpuno nova, sem Balše Koprivice. Imam potrebu da onim momcima koji su nosili dres Partizana da se zahvalimo na borbi"

Sa nama je ovde uprava iz 2017. koja je zajedno sa mnom preuzela klub. Molim aplauz za sve te ljude. Koristim priliku da se zahvalim novoj upravi, koja zajedno sa navijačima, sponzorima, obezbeđuje da se takmičimo sa najvećim klubovima u Evropi.

Željku i momcima da se bore svakim danom, da pobeđuju, da se radujemo. Na kraju sezone svi smo zajedno, pobednici ili gubitnici. To je važno, da smo svi zajedno.

Hvala zaposlenima što su sve ove godine radili za ovaj klub".

* Poruka Obradovića igračima: Ne zaboravite za koga igrate

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu