Nova vest
Košarka 36

19.8.2024.

14:40

Dva nova igrača Partizana propuštaju "crno-belu simfoniju"

Na manifestaciji u MTS dvorani pod nazivom "crno-bela simfonija" biće predstavljen novi tim Partizana.

Izvor: Nova.rs

FIBA

Partizan će tako na krajnje nesvakidašnji način predstaviti novu ekipu koja će se boriti za najviše ciljeve u sezoni koja dolazi.

Crno-beli su totalni promenili ekipu i u novoj sezoni će ući sa potpuno novim timom, koji će probati da nadmaši učinak iz prethodne sezone, koju je Partizan okončao bez trofeja.

Za sada je zvanično obavljeno da su do sada u Partizan stigli Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina.

Od igrača koji su preživeli ovu rekonstrukciju tima se nalazi Balša Koprivica, dok su pod ugovorom i Bruno Kaboklo, odnosno Ognjen Jaramaz.

Partizan će na promociji biti bez dva igrača, koji još nisu stigli u Beograd, a to su prema saznanjima sajta Nove.rs, Karlik Džons koji je ovog leta nastupao za reprezentaciju Južnog Sudana na Olimpijskim igrama, kao i Di Džej Vilson za koga postoje određene nedoumice.

Sa njim je potpisan preliminarni ugovor, ali do evenutalnog potpisivanja ugovora će doći posle lekarskih pregleda.

Dok bi sa druge strane Partizan trebalo da ozvaniči dolaske Marija Nakića, Isaka Bonge, Ajzee Majka, Mitra Bošnjakovića, Arijana Lakića, Dvejna Vašingtona, Sterlinga Brauna, Tajrika Džounsa i Brendona Dejvisa.

Podeli:

Komentari 36

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu