Nova vest
Košarka 45

19.8.2024.

11:01

Partizanovo iznenađenje – Davis Bertans?

Miljenik navijača crno-belih mogao bi da postane i novo pojačanje Partizana.

Izvor: Mozzartsport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

KK Partizan će u ponedeljak od 20 časova u "MTS Dvorani" u Beogradu održati "Simfoniju" i tokom iste predstaviti tim za narednu sezonu.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović najavio je i jedno iznenađenje.

"Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vreme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja", rekao je Mijailović i dodao:

"Igrači se nisu mešali u to na koji način će ih predstaviti klub. To je jednostavno politika kluba".

Kako javlja Mozzartsport, a prenose Sportando i brojni drugi košarkaški mediji, iznenađenje Partizana mogao bi da bude Davis Bertans.

Svojevremeno nazvan "Bum, tras, Bertans" od strane navijača, a i posle deset godina važi za jednog od miljenika crno-bele publike.

Crno-beli su do sada zvanično doveli Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Ifea Lundberga, dok su nezvanično ugovore potpisali Karlik Džons, Arijan Lakić, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Sterling Braun, Mitar Bošnjaković, Isak Bonga, Ajzea Majk, Brendon Dejvis i Tajrik Džons.

Aleksandar Rašković, agent Alekseja Pokuševskog i prvi čovek "Vasermana" u Evropi, rekao je da će Pokuševski takođe biti u Partizanu naredne sezone, a sada se sve više pominje Davis Bertans, dok Mozzartsport stidljivo pominje i Džejmsa Nanelija.

Podeli:

Komentari 45

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu