Nova vest
Košarka 11

4.8.2024.

11:34

Obradovićev poziv koji Lundberg nije mogao da odbije

Danski košarkaš Ife Lundberg govorio je o trenutku kada mu je pozvonio telefon i sa druge strande "žice" čuo poziv koji nije mogao da odbije.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Doskorašnji plejmejker Virtusa igraće naredne sezone u Partizanu, na poziv najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića. 

O tom pozivu pričao je prvi put.

"Pozvao me je Željko Obradović, bio je to prijatan razgovor. Ne previše dugačak. Kada te zove najtrofejniji trener Evrolige, onda i nema previše razmišljanja, premišljanja... Veoma brzo smo se dogovorili", rekao je za Mozzartsport.

Nije to bio i jedini razgovor sa crno-belima.

"Trener Obradović me je pozvao, rekao bih da opipa puls. Da vidi kako ja razmišljam. Pitao me je da li sam razmišljao o Partizanu i da li sam zainteresovan. Odgovorio sam mu da jesam zainteresovan i posle toga su dogovoreni neki detalji. Sve je išlo glatko".

Raduje ga što će biti deo renoviranog tima Partizana koji će na nekinačin biti na novom početku.

"Uzbuđen sam. Biću deo novog projekta, znam da se pravi nova ekipa. Nisam mogao da propustim priliku da zaigram u Beogradu. Svaki put kada sam igrao protiv Partizana bilo je neverovatno iskustvo, rekao sam bio sebi da moram nekada u karijeri da zaigram ovde i baš mi je drago što se to već sada ispunilo. Legendaran tim, sa legendarnim trenerom i navijačima o kojima bruji cela Evropa. Zaista sam sebe zamišlljao u ovom dresu kako igram pred ovim navijačima u punoj Areni u Beogradu".

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

2 h

Novo Sport Video Menu