Nova vest
Košarka 4

17.7.2024.

11:41

Kreće rezervacija sezonskih – Zvezda objavila detaljno uputstvo VIDEO

KK Crvena zvezda je započela sa rezervacijom sezonskih karata svim vlasnicima sezonskih karata iz prethodne sezone.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
KK Crvena zvezda

Proces kupovine će se obaviti u tri faze, od kojih su prve dve rezervisane za sve vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda prethodne sezone, dok se treća faza odnosi na nove kupce.

Prvo polje – Kupac sezonskih karata, je osoba koja je nosilac cele rezervacije, osoba koja plaća karte i koja bira način plaćanja (sva polja je obavezno popuniti).

Na raspolaganju  imate 4 opcije od kojih se prve dve odnose na kupovinu onlajn. Prva je sa dostavom na kućnu adresu, a druga preuzimanje na Malom Kalemegdanu.

Treća opcija je lična kupovina na Malom Kalemegdanu, dok je četvrta plaćanje preko pravnog lica, odnosno računa firme.

KK Crvena zvezda

Kupac mora ponovo sve svoje podatke da navede i u drugom polju, kako bi uneo i najvažniji –  bar kod svoje stare sezonske karte i na taj način rezervisao svoje mesto.

Sva ostala polja koja se dodaju pritiskom na taster "dodaj kartu" se odnose na sve osobe za koje kupac takođe želi da napravi rezervaciju. Neophodno je za svakog nosioca navesti: ime i prezime, broj telefona, email adresu, i bar kod stare sezonske karte što je već učinio i za sebe, popunjavajući drugo polje. Na kraju svakog unosa podataka za nosioca, potrebno je pritisnuti taste proveri.

Nakon što ste završili unos podataka za sve osobe za koje pravite rezervaciju, pritisnućete taster "sačuvaj". Ukoliko ubrzo nakon toga dobijete konfirmacioni emejl, smatrajte da ste uspešno rezervisali svoje karte.

Do 1.avgusta dobićete još jedan emejl. Ukoliko ste odabrali jednu od prve dve opcije, dobićete instrukcije za plaćanje, a ukoliko ste odabrali treću ili četvrtu, dobićete brojeve rezervacije uz detaljno objašnjenje o daljim koracima.

Video uputstvo možete pogledati ispod:

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu