Nova vest
Košarka 95

15.7.2024.

17:12

Gotovo je – Amerikanac stiže u Partizan!

KK Partizan je dogovorio potpis još jednog igrača.

Izvor: Telesport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Kako se u nedelju i pisalo, Karlik Džons bi trebalo uskoro da i zvanično postane plejmejker Partizana, naveo je Telesport.

Poznato je da su oni dobro obavešteni kada se radi o situaciji u KK Partizan, a njihovi izvori navode da je Karlik Džons potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

To znači da je kompletirana plejmejkerska linija koju pored Karlika Džonsa čine Frenk Nilikina i Arijan Lakić.


Ife Lundberg, Frenk Nilikina i Vanja Marinković su zvanično došli u crno-bele, dok su nezvanično ugovore potpisali i Arijan Lakić, Sterling Braun, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons i Brendon Dejvis.

Karlik Džons je ovdašnjoj publici najpoznatiji po partijana u dresu Južnog Sudana na Svetskom prvenstvu na Filipinima 2023. godine kada je igrao protiv Srbije.

Sem toga, Džons ima i NBA iskustvo igrajući za Čikago Bulse, Denver Nagetse i Dalas Maverikse. Igrao je i u razvojnoj ligi za Teksas Ledžends i Vidi Siti Buls.

Takođe je bio i MVP pomenute G Lige, najbolji strelac G Lige i to u dresu Bulsa, dok je na SP u Manili imao najviše asistencija.

Prisetimo se i kako je dao izjavu za naš sajt: Otkrovenje Mundobasketa za B92.net – o rečima Bogdana, Srbiji i pisanju istorije.
 

Podeli:

Komentari 95

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu