Nova vest
Košarka 15

9.7.2024.

16:20

Rajakovićev Toronto komplikuje posao Zvezdi – čeka i Partizan

Situacija sa Sašom Vezenkovim komplikuje potencijalne transfere Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Izvor: B92.Sports

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov već je viđen kao novi košarkaš Olimpijakosa, a brojni mediji su preneli da ga u Pireju čeka četvorogodišnji ugovor vredan 17 miliona dolara.

To bi značilo da Olimpijakos mora da se reši nekih igrača, pa je Crvena zvezda brzo reagovala i navodno sve dogovorila sa Filipom Petruševim.



Slično je i sa Partizanom, kako kaže Mozzartsport, pošto crno-beli prate situaciju atinskih crveno-belih i čekaju priliku da se dogovore sa Nikolom Milutinovim.

Tim čiji je trener Darko Rajaković nedavno je putem trejda dobio Sašu Vezenkova i oni nisu baš spremni da ga se reše tako lako, što je i potvrdio predsednik i bivši GM Masai Uđiri.

"Još uvek razmatramo situaciju. Imali smo razgovre sa Sašom, njegovim predstavnicima i trenerom Darkom Rajakovićem. Znaćemo jasnije kakvo je stanje u narednim danima. Mislim da smo dobro iskumunicirali sa svim stranama", rekao je Uđiri.

Čini se da je Vezenkov i dalje daleko od Olimpijakosa i da sve ovo komplikuje posao Crvenoj zvezdi, a možda i Partizanu pa ćemo do kraja leta i videti kako će se saga završiti.

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu