Nova vest
Košarka 31

6.7.2024.

13:00

Sferopulos o Obradoviću: "To se nikada neće promeniti"

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos minule sezone sa crveno-belima osvojio tri trofeja.

Izvor: Meridian sport

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Podigli su Kup Koraća, bili najbolji u ABA ligi, osvojili KLS, a naputu do osvajanja svih trofeja vodio je bitke sa Partizanom i Željkom Obradovićem.

Na kraju protiv najtrofejnijeg trenera u Evropi sezonu je završio sa 8-0, kada su međusobni susreti u pitanju.

Grk je objasnio je kakav odnos ima Obradovićem.

"Imamo međusobno poštovanje, obojica poštujemo jedan drugog. Pogotovo sada, kada smo veliki rivali, treniramo rivalske timove srpske košarke. To se nikada neće promeniti bez obzira na sve. Obojica takođe poštujemo svoje protivnike. Za mene je Obradović dugi niz godina, ovde u uniji trenera, on je bio prvi predsednik, kreirao je sve ovo za trenere. Ima jako puno uspeha", rekao je Sferopulos za Meridian Sport.

"Za mene je jako interesantno da smo u istoj zemlji, u istom takmičenju. Sa druge strane obojica imamo principe kao ljudske osobe, ali obojica ne želimo da ih prekršimo bez obzira na pritisak rezultata. To nas drži u odličnom odnosu čak i sada", istakao je Sferopulos

Podeli:

Komentari 31

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu