Nova vest
Košarka 8

4.7.2024.

17:34

Srce kuca crveno-belo: Vezenkov se vraća!

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov ponovo će postati član Olimpijakosa, piše SDNA.

Izvor: SDNA

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Saša Vezenkov će posle godinu dana igranja u NBA ligi ponovo obući dres Olimpijakosa, navode izvori grčkog portala SDNA koji je dobro obavešten što se tiče košarke.

On je nedavno trejdovan iz Sakramento Kingsa u Toronto Reptorse i bilo je priče da ga Darko Rajaković želi u timu i da će mu dati šansu da se dokaže, ali se čini da ipak neće biti tako.

SDNA navodi da je Olimpijakos izbegao opasnost konkurenata poput Panatinaikosa, Real Madrida i Barselone i dogovorio sa Vezenkovim četvorogodišnji ugovor po kome će imati 3,5 miliona dolara godišnje.

Već neko vreme "čaršijom" kruže priče da ovaj transfer Vezenkova u Olimpijakos znači i povratak Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, pa ćemo videti da li u tim pričama postoji neka istina.

Olimpijakos je već doveo Luku Vildosu, Tajlera Dorsija i ne odustaju od Kinana Evansa...

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Malver razotkrio mrežu pedofila

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

6 min

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

1 h

Novo Sport Video Menu