Nova vest
Košarka 18

2.7.2024.

12:45

Zvezda se zvanično rastala sa trojicom igrača

Košarkaški klub Crvena zvezda zvanično je saopštila da završila saradnju sa trojicom igrača, Trejom Tompkinsom, Džavonteom Smartom i Adamom Hangom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Za Hangu je bilo očekivano da će napustiti ekipu Crvene zvezde. Dosta su ga mučile povrede, zbog kojih je propustio utakmice finalne serije ABA lige protiv Partizana.

Mađarski košarkaš će svoju karijeru najverovatnije nastaviti u ekipi Huventuda.

Kada je u pitanju Smart, može se reći da nije opravdao očekivanja javnosti od dolaska na Mali Klemegdan, dok Tompkins ostao nedorečen s obzirom na to da se vrlo kratko zadržao mežu crveno-belima.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da mađarski reprezentativac i prvotimac našeg kluba u upravo završenoj 2023/24, Adam Hanga neće nositi crveno beli dres u novoj takmičarskoj sezoni. Klub i igrač su sporazumno okončali saradnju po završetku sezone, a Adam Hanga je slobodan u izboru nove sredine. Istovremeno, i Amerikanci Trej Tompkins i Džavonte Smart neće biti deo takmičarskog pogona našeg kluba u sezoni 2024/25. Tompkins i Smart koji su u klub stigli početkom 2024. godine, dali su doprinos tokom drugog dela sezone u kome se naš tim borio za osvajanje tri trofeja", navedeno je u saopštenju kluba.

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu