Nova vest
Košarka 19

25.6.2024.

19:34

Gos o dolasku u Partizan: "Previše je lažnih informacija"

Najdžel Vilijams – Gos sve je dalji od dolaska u ekipu Partizana.

Izvor: Mozzartsport

EPA-EFE/PETE ANDREOU

Dosta se poslednjih dana govorio i pisalo da bi Gos trebalo da pojača ekipu Partizana, ali iz kluba kao i iz menadžerske agencije koja zastupa ovog igrača stižu potpuno drugačije informacije. 

Oni uveravaju javnost, da nikakvih pregovora sa Vilijams - Gosom nije bilo, jer on i dalje ima važeći ugovor sa Olimpijakosom, saznaje Mocart sport. 

"Nisam pričao ni sa jednim klubom čitavog leta. Previše je lažnih informacija", napisao je Najdžel Vilijams-Gos.

Amerikanac je svoju profesionalnu karijeru upravo počeo u Partizanu 2017. godine, da bi onda prešao u redove Olimpijakosa, posle kojeg je otišao u NBA ligu. Nije u najjačoj ligi sveta dobijao puno minuta, pa je odlučio da se vrati u Evropu, gde je došao u ekipu Real Madrida sa kojom je postao i prvak Evrope. 

Posle uspešne epizode u Madridu, vratio se u Olimpijakos čiji i dalje član, a kako stvati stoje tako će biti i naredne sezone. 

Podeli:

Komentari 19

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

14 h

Novo Sport Video Menu