Nova vest
Košarka 28

23.6.2024.

9:45

Meli o Partizanu, Feneru i Realu: Razočaran sam

Italijanski košarkaš Nikolo Meli govorio je o odlasku iz Olimpije Milana i potencijalnoj novoj destinaciji.

Izvor: Corriere della Sera

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Olimpija Milano se nedavno oprostila od Nikola Melija koji je spreman da promeni klub i karijeru nastavi u nekom drugom gradu.

Već smo pisali o tome da su za njegove usluge ozbiljno zainteresovani beogradski Partizan i istanbulski Fenerbahče.

"Nisam razmišljao o odlasku, ali poštujem odluku kluba. Voleo bih da sam ostao, ali u ovim situacijama obe strane moraju da imaju želju da se saradnja nastavi što nije bio slučaj. Malo sam razočaran što ljudi misle da sam ja odlučio da odem iz Milana i to mi se nije dopalo", objasnio je Meli za Korijere dela Sera.

Meli ima 33 godine i u januaru će napuniti 34 pa se veruje da je to glavni razlog odlaska iz "grada mode".

"Da li je to razlog ili nešto drugo morate da pitate klub. Nakon titule sam razgovarao sa Etoreom Mesinom i ponudi koju sam dobio u aprilu, jedinoj koju su mi poslali. Rekao sam da sam ovde već 7,8 godina i da to mora da ima neku vrednost. Ja sam kapiten, zar ne? Mislio sam da je sve bilo pozitivno da bi me Mesina nazvao dva dana kasnije i razgovor trajao 45 sekudni gde mi je rekao da je klub odlučio da ide u drugom pravcu. Legitimna odluka, ali nije mi baš bila objašnjena kako treba. Da li sam iznenađen? Nisam. To je deo ovog sveta", poručio je Nikolo Meli.

Bio je malo zagonetan kada je pričao o novom klubu.

"Nisam prvi, a nisam ni poslednji igrač koji menja tim. Gde ću nastaviti karijeru? Video sam mnogo opcija, Partizan, Fenerbahče, Real Madrid... Mnogo opcija. Fokusiran sam na reprezentaciju", rekao je iskusni italijanski krilni centar.

Podeli:

Komentari 28

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu