Nova vest
Košarka 12

18.6.2024.

13:00

"Bomba" u Parizu – stiže Petar Božić?

Srpski trener Petar Božić mogao bi da postane šef stručnog štaba novog Evroligaša, ekipe Pariza.

Izvor: SKWeek

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Kako javljaju francuski mediji, konkretno "SKWeek" trener Pariza ima NBA ponude i Tomas Isalo ozbiljno razmišlja da poziv prihvati i karijeru nastavi u najjačoj ligi sveta.

Za njegove usluge su zainteresovani Vašington Vizardsi i Denver Nagetsi, a isti portal navodi da će Isalo imati i druge ponude timova iz NBA lige i velike su šanse da jednu zapravo prihvati.

Isalo je skrenuo pažnju na sebe vođenjem selekcije Finske, a posebno se ističe njegov rad u Telekom Bonu kao i u Parizu sa kojim je osvojio Evrokup u sezoni 2023/24.

SKWeek piše da Pariz želi Petra Božića na klupi ukoliko Isalo prihvati NBA ponudu. Božić je sa London Lajonsima uradio fantastičan posao i igrao polufinale Evrokupa upravo protiv Parižana gde su upisali poraz.

Bivši kapiten i trener Partizana je u razvojnoj ligi bio šampion sa Ostin Sparsima i pokazao je da je veoma kvalitetan trener.

London Lajonsi su, kao i ostali britanski klubovi, ostali bez licence zbog finansijskih prekršaja pa London i Božić nisu bili na spisku učesnika Evrokupa koji je u ponedeljak i zvanično objavljen.

 

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu