Nova vest
Košarka 23

18.6.2024.

10:50

Emotivna poruka Kevina Pantera

Kevin Panter, doskorašnji kapiten Partizana, oprostio se od kluba na društvenim mrežama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Kevin Panter će uskoro postati član Barselone, a klub se od svog kapitena u utorak ujutru oprostio na društvenim mrežama i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

Panter je tri sezone proveo u crno-belom dresu i bio miljenik publike, pa se emotivnom porukom na "Instagramu" oprostio od "grobara".

"Poslednje tri godine u Partizanu su bile teške, ali fenomenalne i kroz dobra i kroz loša vremena, a mnogo sam zahvalan na svemu što mi se desilo ovde. Svim ljudima, posebno deci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas motivisao i da sam vam bio inspiracija da budete najbolji što možete. Mojim saigračima, sve vas volim. Delili smo sjajne uspomene i bili jako bliski što je stvorilo večno prijateljstvo. Mojim trenerima, bili ste najbolji od prvog dana. Još otkako sam došao u Beograd pomogli ste mi na svaki mogući način. Grobari, najbojinavijači na svetu, hvala vam na neverovatnoj podršsci. Stajali ste uz nas konstantno i nije bilo bitno da li je dobro ili loše. Fizio timu želim da se zahvalim na tome što su uvek bili uz tim i uvek bili tu kakva god pomoć da nam je trebala. Cenim sve što ste uradili za nas svakog dana. Partizane, hvala ti što si bio moj dom ove tri godine. Zauvek ćete mi biti u srcu. Treneru Obradoviću, dao si im šansu da budem kapiten u Partizanu, verovao si meni i verovao si u mene. Neverovatno koliko sam zahvalan na tebi i zahvalan zbog našeg odnosa. PARTIZANE, HVALA TI. Kapiten 7", napisao je Kevin Panter.




 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KP (@kpjunior_)


 

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu