Nova vest
Košarka 12

14.6.2024.

23:26

Barselona odustala od Hezonje! Da li je Partizan u igri?

Košarkaški klub Barselona neće dovesti Marija Hezonju, preneo je madridski list AS.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Iako je u toku dana odjeknula vest da će Hezonja potpisati četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona dolara sa katalonskim klubom, novinar AS-a, Rikardo Gonsales, u večernjim satima objavio je vest da je Barsa odustala od hrvatskog košarkaša.

Razlog zbog kojeg je klub iz Blaugrane odlučio da ne potpiše Hezonju jeste izjava Marija posle osvajanja titule šampiona Španije, tvrdi AS.

Hezonja je izjavio da želi da vrati titulu Evrolige u Madrid u narednim sezonama, čime je nagovestio da će ostati u Realu, iako je imao usmeni dogovor sa Barselonom, navodi Gonsales.

Ova izjava nije dobro prošla kod rukovodećih ljudi Barselone, zbog toga su odustali i okrenuli se drugim rešenjima... a to drugo rešenje je Kevin Panter koji će uskoro zadužiti opremu Barselone.

Ova otvara priliku Partizanu koji je oslobodio 2.6 miliona u budžetu (plata Pantera za narednu sezonu prema pisanju Jurohupsa), te ćemo videti hoće li crno-beli pokušati da uspostave kontakt sa hrvatskim igračem.

Bilo je dosta pisanja prethodnih dana u vezi Partizana i Hezonje, ali je on izjavom da želi da osvaja titule sa Realom spustio strasti, dok je vest da ide u Barselonu dotukla sve koji su ga priželjkivali u crno-belom dresu.

Međutim, stvari se u evropskoj košarci brzo menjaju...

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu